CAD Studio rozšiřuje aktivity v oblasti Media/Entertainment

25.1.2021

Společnost CAD Studio přebírá aktivity spojené s prodejem a podporou Media & Entertainment produktů Autodesk od slovenské společnosti boneheadZ a.s.

CAD Studio-Arkance Praha/Bratislava, 25. ledna 2021 – Společnost CAD Studio, člen evropské skupiny Arkance a největší specializovaný dodavatel CAD, CAM, GIS a BIM řešení ve střední Evropě, přebírá prodej a podporu produktů Autodesk z oblasti M&E od slovenské společnosti boneheadZ a.s. Dále tak posiluje svou pozici nejsilnějšího partnera Autodesku v tomto regionu, s celkem 135 zaměstnanci, v 9 pobočkách po Česku, Slovensku a Maďarsku.

Společnost bonehaedZ a.s. je klíčovým hráčem v oblasti kompletních řešení pro produkční studia, filmové laboratoře, herní vývojáře či TV stanice ve střední a východní Evropě. Společnost CAD Studio bude nově zajišťovat správu prodejních aktivit a podpory softwaru Autodesk pro tento obor, zejména produktů Autodesk 3ds Max, Maya, MotionBuilder, M&E Collection či Shotgun. CAD Studio má v oblasti M&E dlouhodobé zkušenosti. Mezi zákazníky CAD Studia patří významné společnosti z oblasti tvorby digitálního obsahu, vývoje počítačových her, filmových efektů, reklamy a VR. Za všechny jmenujme například Bohemia Interactive, ProgressiveFX, Universal Production Partners či Warhorse Studios.

„Zejména u herního průmyslu cítíme intenzivnější vývoj během probíhající pandemie. I díky novému modelu subscription teď mají vývojáři snadnou a cenově dostupnější cestu pro rozšiřování týmů. Plánujeme další rozvoj této oblasti i po plánovaném přechodu firmy pod značku Arkance Systems,“ říká Karel Hibala, manažer divize M&E společnosti CAD Studio.

Nabídku řešení najdete na www.cadstudio.cz a na Facebooku: @CADstudio

Warhorse-Kingdome-Come
PFX

CAD Studio s.r.o. (součást Arkance Systems) je dodavatelem CAD, CAM, BIM, PDM, GIS a M&E řešení ve střední Evropě s 29letou tradicí. Portfolio společnosti pokrývá všechna profesní řešení v oblastech strojírenství a výroby, stavebnictví a architektury, geodézie a mapování, vizualizace a animace i geografických informačních systémů pro správu majetku a infrastruktury. V nabídce CAD Studia zákazníci najdou rovněž komplexní služby, včetně implementací, školení, zakázkového vývoje a odborné technické podpory.

CAD Studio, součást evropské skupiny Arkance Systems, je nejvýznamnějším partnerem společnosti Autodesk v České a Slovenské republice a Maďarsku a je držitelem řady jejích certifikací.

Více informací na:
www.cadstudio.cz, www.cadforum.cz, blog.cadstudio.cz, facebook.com/CADstudio

O společnosti BoneheadZ
BoneheadZ a.s. je předním integrátorem digitálních systémů v zemích východní Evropy. Nabízí kompletní řešení pro vysílací a produkční společnosti, postprodukční firmy, filmové laboratoře, televizní stanice, vývojáře her, studia počítačové grafiky a animační studia - 3D i 2D.

Více informací na:
www.boneheadzsystems.sk a facebook.com/boneheadzsystems