Komunitní portál CADforum.cz dosáhl mety 100 tisíc diskusních příspěvků

24.2.2014

Infografika Zájem profesionálů z oblastí strojírenství a výroby, architektury a stavebnictví, infrastruktury či geoinformatiky o komunikaci a výměnu poznatků neustále roste

Praha, 25. února 2014 – Akciová společnost CAD Studio, největší specializovaný dodavatel CAD, CAM, GIS a PLM řešení ve střední Evropě, , oznamuje dosažení dalšího milníku oblíbeného komunitního portálu CADforum.cz, který sdružuje profesionály i studenty zajímající se o počítačem podporované navrhování napříč obory. Kromě 100 tisíc diskusních příspěvků zaujmou i další čísla, včetně více než půl milionu registrovaných či více než deseti a půl tisíce CAD bloků a symbolů ke stažení.

Komunita uživatelů CADforum.cz patří v oblasti počítačem podporovaného navrhování k nejaktivnějším – jak v Česku, tak i v rámci Evropy. Není otevřena pouze českým a slovenským zájemcům, ale existuje i v anglické a německé mutaci. Její historie sahá až do roku 2000 a o rozsahu zázemí odborných informací nejlépe mluví čísla, která shrnuje také přiložená infografika.

„Vytrvale roste hlad po nových informacích a užitečných radách mezi profesionály z průmyslu, studenty odborných škol i dalšími zájemci o nejmodernější technologie. Jsme rádi, že na našem portálu nacházejí odpovědi a sami se aktivně podílejí na tvorbě unikátního obsahu. CADforum.cz neobsahuje jen tipy a triky či diskuse, ale také nadstavbové utility, CAD bloky, burzu práce, přehled CAD formátů, anglicko-český slovníček CAD pojmů, slovník příkazů AutoCADu, převodník fyzikálních jednotek, on-line testy CAD znalostí či CAD videa,“ doplňuje Vladimír Michl, který stál na přelomu tisíciletí u zrodu této oblíbené služby.

Více informací: www.cadforum.cz

Infografika: www.cadforum.cz/CFinfographics2014.png

CAD Studio a.s. je tradičním dodavatelem CAD, CAM, PLM a GIS řešení ve střední Evropě. Portfolio společnosti pokrývá všechna profesní řešení v oblastech strojírenství a výroby, stavebnictví a architektury, geodézie a mapování, vizualizace a animace i geografických informačních systémů pro správu majetku a infrastruktury. V nabídce CAD Studia zákazníci najdou rovněž hardware související s poskytovanými řešeními a komplexní služby, včetně odborné technické podpory.

CAD Studio, součást holdingu AutoCont, je nejvýznamnějším partnerem společnosti Autodesk v České a Slovenské republice a držitelem certifikací Platinum Partner.

Více informací na:
www.cadstudio.cz, www.cadforum.cz, blog.cadstudio.cz, facebook.com/CADstudio