iPROJECT: Efektivní správa dokumentace pro každou kancelář

24.2.2010
iPROJECT Akciová společnost XANADU, dodavatel řešení a služeb v oblasti informačních technologií, představila novou verzi oblíbeného řešení iPROJECT pro snadnou správu dokumentace. Užitečné novinky nacházejí své uplatnění u menších i větších pracovních týmů – bez ohledu na to, zda jde o právnickou či například architektonickou a projekční kancelář.

Nová verze systému pro síťovou správu dokumentů iPROJECT usnadňuje týmovou spolupráci nad kancelářskými i technickými dokumenty, správu revizí, protokolování změn, vícestupňové schvalovací a distribuční procesy, náhledy, vyhledávání a archivaci dokumentů i bezpečný přístup k obsahu dokumentů podle normy ISO 9000. Nabízí hned několik možností nasazení – nejen jako software pro lokální instalaci u zákazníka, ale také v podobě hostingu na webovém serveru, či naopak kompletního řešení na klíč, v předinstalované podobě na fyzickém serveru.

„Při vývoji systému iPROJECT jsme vycházeli z praktických potřeb uživatelů, pro které jsou nekompromisní přehled o různých verzích dokumentů i řízení pracovního toku projektů klíčové,“ říká Vladimír Michl, manažer rozvoje společnosti XANADU. „iPROJECT si poradí nejen s běžnými kancelářskými dokumenty, ale také s technickou a výkresovou dokumentací, včetně příloh. I proto je jeho nasazení v praxi opravdu široké – škála stávajících uživatelů sahá od právnických kanceláří přes technické projekce až ke správcům majetku.“

Z novinek, které usnadní týmovou spolupráci
iPROJECT verze 3.6 přináší:

• Rozšíření obecných atributů dokumentu (číselná řada, výkresové pole formátu DWG, číselník, povinný atribut).
  • Řízení toku dokumentů – workflow (řízení procesů schvalování, připomínkování a distribuce, časově omezená platnost).
  • Rozšířené filtrování dokumentů (zobrazení podmnožiny dokumentů).
  • Podrobné nastavení zasílání notifikací.
  • Definování vztahu mezi dokumenty (nadřazený a podřazený).
  • Samostatný administrační modul (správa uživatelů, skupin a práv).
  • Import a Export složek (vše, jen schválené, archivace).
  • Analýza obsahu technických dokumentů formátu DWG.
  • Definice prohlížecích a editačních aplikací pro daný typ dokumentu.
  • Propojení na přihlášení do Windows.

Dostupnost v České republice
Nová verze je dostupná k okamžitému nasazení. Cena aplikace zůstává nezměněna, je možná i aktualizace formou tzv. upgrade ze starších verzí (předchozí generace).

iProject - uživatelské rozhraní

iProject - připomínkové řízení

Další informace: www.cadstudio.cz/iproject.
On-line verze: www.iproject.cz.

O společnosti XANADU
XANADU a.s. je předním poskytovatelem řešení a služeb v oblastech CAD, GIS, IT infrastruktury a vývoje softwaru se zaměřením na střední a velké společnosti nebo organizace centrální správy a samosprávy, včetně středního a vysokého školství v České republice i v zahraničí. XANADU na českém trhu působí již devatenáctým rokem, má nejvyšší status Gold Partner společností Autodesk, HP a Microsoft.

Více informací: www.xanadu.cz
Další zajímavé zdroje: www.cadforum.cz, blog.xanadu.cz, budweiser.xanadu.cz